Stránky

středa 24. července 2013

Tak jo,..

...i když to vyšlo,nebyl to dobrý tip.Druhou půlku hrála úplně
jiné jedenáctka.Mohlo se stát cokoli,naštěstí Barce se hrát
nechtělo.Já to hrál o nulu vejš než tady,a neměl jsem, po
tom masivním střídání Bayernu,z toho dobrý pocit.......
tiket stále ve hře...

3 komentáře:

  1. Ahoj. Po dlhšej dobe som sa rozhodol pre "koment"! :) Snažil som sa od začiatku brať tento web (čo sa investovania do tipovania týka) nejak vážne, v zmysle takom, že "opičky" a kreslené obrázky sú jedna vec, ale reálne vsadené peniaze sú už vec druhá! Podával som dokonca podľa teba a vôbec mi nevadila ani séria KO tipov a podobné veci, lebo proste viem, že to k tomu patrí! Nerozumiem však tomu, prečo neuvádzaš pri tipoch reálne tvoj vklad - nedá sa potom transparentne určiť, do akej miery danému tipu veríš, a preto nemôžem podľa teba tipovať...aj keď by som chcel!!! :) Nie je to myslené v zlom! Čo tak začať sem písať reálne výšky vkladov + prípadne pri vyšších vkladoch sem hodiť aj reálne podaný tiket!!? :D ...len sa pýtam, nič viac. Nech sa darí. čau r.

    OdpovědětVymazat
  2. Čoveče nešťastná čau r. nebo jak se jmenuješ, jsi byl na výletě na měsíci nebo na marsu? Sázíš podle jednotky, podle SVÉHO banku. Ludz to tady ještě pro kopyta vystavil do tabulky, ale jak je vidět asi málo :-)
    Zdarec Trewik

    OdpovědětVymazat
  3. Trewik, ak nevieš, o čom píšem, tak sa do toho nemotaj - a naviac, nepísal som svoj príspevok tebe, OK?! Rovnako nepotrebujem rady ani o MM a ani o ničom podobnom, to si nechaj pre tie "kopytá", takéto múdrosti. Ludz, môžem vedieť, aký je tvoj aktuálny max vklad na 1 tip v českých korunách? Prípadne mi napíš maila - už sme si písali viackrát. Dík za odpoveď. r.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.